Online kursus: Ledere og medarbejdere

Kontaktinformation

Dobbelt-tjek din email-adresse.
Faktura og anden vigtig info bliver sendt hertil.

Faktureringsadresse

Ordreoversigt

photo-1600880292089-90a7e086ee0c

Online kursus: Ledere og medarbejdere

I dette kursus får du en spændende viden og træning i, hvordan du kan arbejde med din personlige talentudvikling og sætte dit talent i spil – sammen med dine kolleger. 

Du får en grundig gennemgang af alle talenters adfærd og hvad man skal være opmærksom på, når man samarbejder med forskellige talenter.
Forstår man at bruge denne viden om eget talent og være nysgerrig på andres talenter, kan man opnå et langt mere produktivt, respektfuldt og rummeligt samarbejde.
Som leder bliver du dygtigere til at lede talenter, sætte den rette ramme omkring talenter og opnå langt mere motivation og arbejdsglæde hos medarbejdere.

NB: Kurset forudsætter, at du har en talentprofil, og er udviklet til at kunne genopfriske viden fra en Play Your Talent kickoff/workshop. Så du er klædt på til at onboade nye medarbejdere, så de får samme viden som resten af teamet/virksomheden.

Play Your Talents mission er, at du vil få indsigt i dine evner og talenter, som vil give dig en solid platform til at træffe gode beslutninger – for dig selv og din fremtid. Vi tror på, at denne indsigt vil åbne døre for dig og give dig muligheden, for at skabe en fremtid, der er i overensstemmelse med din sande passion og formål.

DKK 499
Samlet beløb DKK 499

Betalingsmetode

Alle betalinger er sikrede med 256-bit kryptering.